Za ovaj recept potrebno nam je:
1 glavica kupusa - 19.00/kg
1 glavica luka - 69.99/kg
500g Paradajz pasirani gurman - 50.99
Luk izdinstamo na ulju a kupus isecemo na rezance i malo posolimo. Kad se luk izdinsta ubacimo kupus bez dodavanja vode. Kad malo kupus omeksa sipamo sos od paradajzai ostavimo da se kuva. Moze se dodati i zaprska za gustinu(brasno u malo hladne vode). Moze se jesti uz krompir. PRIJATNO!
1 glavica kupusa - 19.00/kg
1 glavica luka - 69.99/kg
500g Paradajz pasirani gurman - 50.99
Luk izdinstamo na ulju a kupus isecemo na rezance i malo posolimo. Kad se luk izdinsta ubacimo kupus bez dodavanja vode. Kad malo kupus omeksa sipamo sos od paradajzai ostavimo da se kuva. Moze se dodati i zaprska za gustinu(brasno u malo hladne vode). Moze se jesti uz krompir. PRIJATNO!
Нема коментара:
Постави коментар